Oktober 2009

Føritia fra føritia’s geburs

Tekst: Even Sehested
Alle ribbere representert!

Hele gjengen var påmeldt til Føritia’s geburs lag. Den store dagen skulle feires med filmpremiere på Rødbergshagens siste mesterverk: Fluefiske til fjells.

Kvelden begynte tidlig med fårspell med kake og kånjakk hos Vademannens. Turen gikk etterhvert videre til Bar1 på aker brygge, der vi fikk kvelden eneste nedtur: Rødbergshagen var ikke på sin egen releasefest.
Nedturen ble kjapt glemt da en eksentrisk skapning viste seg fram. Selveste dæppekongen fra den fiskefilmen som alltid er på billigsalg var i lokalet. Vi diskuterte mye frem og tilbake og kom til slutt fram til at en av oss skulle gå bort for å be om å få ta et lagbilde. Etter vi hadde drekki oss til mot, viste det seg at Dæppekongen hadde ordna seg med to frekke høns, vi rakk ikke engang å spørre kongen selv, før han var på vei ut av lokalet med en høne på hver arm. Sånn er nok livet for de beste i gamet…

Nattmat på delicatessen for de som ikke måtte til Jan Thomas studios...

Kvelden endte opp med luksus kveldsmat på Delicatessen forbehold noen av oss. Sett bort ifra Dæppekongens tilstedetværelse var vel
kvelden høydepunkt det faktum at J-Can har kjøpt seg campingvogn ved Hemsila. Snakk om dedication etter kun 2 fisketurer i RIB regi!

Da er det herved vedtatt at det blir sesongkort i hemsen neste år!

Takk for en hyggelig geburs alle ribbere.

Føri

Geburs!
Hvem kan detta forestille?
Sjølveste og Trosterud kongen med vakeknekk. A mor kan skimtes i bakgrunn...
  • T.K

    Takk for hyggelig lag med god kake og kånjakker:-)
    Når det gjelder gave var dette vanskelig av flere grunner. På spm om hva sjølveste ønska seg var svaret «veit faaen, har alt liksom», samt at det er vanskelig å vite hva man skal kjøpe til en fører som blir så gammal;-) Ikke mange førere gjennom tidene som har strekt seg såpass aldersmessig uten å enten ha blitt styrta eller daua…ække lett med gaver til sånne, men trøst deg med at du fortsatt har en gjeng underståtter:-)

  • Pingback: empresa de segurança em sorocaba()

  • Pingback: poor credit loan()